Informació general

Guardamar del Segura

Àrea: 35 km2
Població: 16.600 habitants censats (2010)
Platges: Més d’11 km a un costat i a l’altre de desembocadura del Riu Segura
Temperatura mitjana anual:
 21ºC
Com arribar: Carretera Nacional N-332 (Alacant-Cartagena), A7 (Alacant-Múrcia) i AP7 (Alacant-Cartagena)
Distàncies des de Guardamar: Madrid: 415 km; València: 220 km; Alacant: 35 km Elx: 23 km

Guardamar del Segura està situada al sud de la Costa Blanca a 30 km de l’Aeroport Internacional d’Alacant.  La màgia i la bellesa de la Mediterrània es fonen en aquesta ciutat amb més d’11 km de dunes que formen un bosc únic a la vora de la mar esdevingut un Parc Natural d’alta protecció. Guardamar es troba a la gola del riu Segura i posseeix una varietat de recursos naturals locals, amb una gran pineda sota la qual s’han trobat restes de cultures diverses des de la prehistòria fins als nostres dies.  El Guardamar d’avui és una ciutat cosmopolita amb un gran respecte per la seua tradició cultural.

Guardamar té més de 2000 places hoteleres tant en hotels familiars com de gran cadena; més de 1000 places de càmping de qualitat amb possibilitat d’acampada, caravaning i bungalous així com més de 2000 places en  apartaments turístics.

Disposem d’una extensa oferta gastronòmica tant espanyola com internacional de gran prestigi i un estil de vida obert al llarg de tot l’ any. Hi ha una oferta turística complementària per a tots els gusts i pressuposts. Des de Guardamar podran jugar al golf, realitzar esports nàutics, passejar o visitar llocs històrics i prehistòrics de gran interès.